Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
Sn. Cauti nin ve bu başlığın ruhuna aykırı bir işlem hubvc almak. Zor kazanılan parayı böyle riskli işleme bağlamak ne bileyim... Ha bence kazanan haklıdır ama bu tarz işlemlerde kaybetme riski de çok yüksektir bol kazançlar.
Mevzu kazanıp kaybetme konusu değil. Beni bağlar sadece, bu benim görüşüm.

Titan tarzı oyunlarda, bir süre lale devri yaşanır, hemen herkes kazanıyor gözükür...ama gün gelir, oyun sonlanır...birileri de batar.

Çok kişi, girip-çıkmıştır bu hisselerde...kazanan da olmuştur...ama, bu bence inandığın prensiplere ters ise, kazanacağını bilsen de bulaşmamak gerekir.

Şahsen, parayı birinci plana koyan biri olmadığım için bana ters bu işler...alın terine inanırım, az ama sürekli kazanca inanırım..kısa sürede kolay para bana ve yatırım felsefeme uymuyor.

Zaten, bir anda gelecek büyük para Sevdalısı olsam...milli piyango bileti alırım, iddia oynarım...bunları bile yapmamışım hayatım boyunca...bu tarz, kusa sürede 10-15 e katlayan ve altında mantıklı temel bşr sebep olmayan hisse hareketleri bence iddia oynamaktan faksız...bu tarz hareketler, borsa ve hisse işi kumar algısınız yerleştiriyor...bir nesli zehirliyor.