Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
sayın kirk,

şubesinden MT sine muhakkak değişiyordur ama benim işyatırım MT evlere şenlik. daha önce yazmıştım. bir keresinde takasbank kaynaktan %35 vergi kesiyor bile demişti. dün yine aradım mecburen bir fiyat almak için. döndü. fiyat temiz mi kirli mi dedim. mavi ekran verdi. durun ben sizi arayayım dedi. aradı temiz dedi. saklama ücreti var mı varsa ne kadar dedim. cüzzi bişey alıyorlar gibi şahane bir cevap verdi. neymiş o cüzzi fiyat dedim. öğrenip döneyim dedi. dönmedi

dün bir de ziraat yatırımı arayayım dedim. fiyat almak için. abartmıyorum 20 dk hatta bekledim. bağlanmadı. küfredip kapattım.

osmanlı yatırım da başka bir hikaye. detayları var ama uzun. özeti, portföylerinde bankalar gibi bond olmadığından piyasadan araştırıp fiyat alıyorlar. bunun için de sizin yani benim bir fiyat teklifiyle yola çıkmam gerekiyormuş. ve de 200K nominal altı mümkün değilmiş. ha oldu ya aynı kağıda müşteri çıkacak onları birleştirecekler de.. fiyat da herkes tarafından ok olacak da vs vs. ölme eşeğim ölme. kısacası 200K altı mümkün değil imiş. tabi benim MT nin dediklerinden çıkardığım.

düzeltme: MT dediğim hesapta portföy yöneticisi
benim isyatirimdaki eski MT'm eurotahviller icin emir girilebilecegini soylemisti bana

tahviller icin talep birlestirme ile min. alim tutarinin altinda bir miktarda alim (bir gun tahvili satma ihtimaliniz varsa) tehlikeli olabilir. satilmasi kolay degil diyip iskontolu fiyat onerebilirler.