Alıntı Originally Posted by hasandemir Yazıyı Oku
bir yerden bir yere gidecek olanlar termal kameralı sistemli havaalanından geçerek 45 dakkada gitmekmi isteyecek ???
yoksa otobüste kontrolsüz yolculukmu tercih edecek ????
ben aksine uçuşların daha güvenli olacağı için hem yanyana aynı yerde az zaman geçirmek ve termal kamera sistemi nedeniyle uçağın daha çok tercih edileceğini düşünüyorum...bize yarayacağını düşünüyorum 90 milyon nüfusta yolculuk bitmez petrol ucuzlaması ayrıca oldukça fiyatlara ve kara olumlu yansıyacaktır buda ayrı bir konu hatta 1 yıllıkta belki bu petrol düşüşü zararı bile karşılayabilir !
bende uçuşlara izin verilmeye başlansa dahi, uzun bir süre kapasitenin %50 sini aşmayacak şekilde yolcu taşınmasına izin verileceğini düşünüyorum.
bu da karlılık açısından bir katkı sağlamayacaktır.
thy e destek verileceği için, bu sene koronavirüs finansal yönden en fazla pegasus u etkileyeceğini düşünüyorum, şirket ayakta kalacaktır ancak, büyük bir yara alacağı kesin
not: bende alım için beklemedeyim 3 yıllık vade ile girmeyi düşünüyorum