Alıntı Originally Posted by Gokhannic Yazıyı Oku
Tamam adam kotu yazip sattirmak istiyor desek bile en iyi ihtimalle 30 nisana kadar tek ucusu olmayan ( ki buyuk ihtimal bir kac ay daha eklenecek)butun ucaklari yerde olan ve tek lira gelir elde etmeyen pegasus hangi sebeple bu kadar yukseliyor bir anlatir misin? Sen hangi sebeple hisse iyi yerlere gelecek demistin? Pegasus’ta mi maske falan uretiyor?
Ben sana soyleyeyim burasi turk borsasi. Ne denirse tersi oluyor bunun baska aciklamasi yok.
Bu bir elestri degil sadece merakimdan soruyorum.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeş cevabı ben vereyim müsadenle. Pegasusun uçuşa başlama haberleri gelince küçük yatırımcıyı mallandırma dönemi başlar. Bugünkü zaman şu salak büyük yatırımcıların alım zamanı. Bizim küçük yatırımcı ise akıllıdır. Bütün uçakları yerde olan Pegasusu o döneminde almaz. Ne zaman ki seferleri başlar, fiyatı 70'lere çıkar, o zaman atlar senede. Pegasusu 11 liradan 86 liraya çıkaran büyük fonlar, onu yok pahasına başkasına yedirir mi hiç! Bu arada Banvit 2 liradayken şirket için batıyor haberleri çıkmıştı. Kısa süre sonra ise 30'a kadar çıktı. Pegasus batıyor diye düşününlere küçük bir örnektir.