Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
Sn Gastro, Karşımdaki seviyesini bozmadığı sürece ben asla seviyesizleşmem. Ben ayna gibiyidir, ne görürsem onu yansıtırım.Valla burada paradan yana şansımız olmadı ama, güzel dosluklar edindik. İeyho alırsan hele bide uzuncu olursan pek bi sevinirim.. herkes inwesting formuna kaçtı, bende ieyhoda oldugu gibi Hisse nette kalmaya karar verdim. Malesef yanlızım kendim çalıp kendim oynuıyorum. Çogu yarenlik etimor. sütre gerisinden yorumları okuyup kaçıyor, sonra değişik forumlarda Rızacığıma küfür ediyorlar. Adam işini yapıyor, alenen göstere göstere yatırımcı götürüyor.Kısaca Ben burdayım yeni ortaklara kapım açık. sevgiler, iyi akşamlar.ytd
Merhaba arkadaşlar. Niyetlerinize göre kazancınız olsun inşallah. Yaklaşık 20 yıldır Borsayı ve yorumları takip etmeye çalışırım. IEYHO'de (İlk adının/ünvanının Çumra olduğunu biliyorum) ilk kez samimi olduğunu düşündüğüm yazıları okudum burada bu akşam. Geçen sene ıheva ve ıeyho aynı fiyatlardayken (Yaklaşık 0,33 kuruş) ıheva almıştım ve ıeyho almadığım için de 0,60 lara kadar yükselince pişman olmuştum. Sonra ıeyho geri geldi ıheva se çok hızlı bir şekilde yükselmeye başladı. Ben yaklaşık 0,80 lerden ihtiyacım oluca ıhevayı sattım. Iheva sonra nerelere gitti hepimiz biliyoruz...Bu macerayı yani tecrübelerinden sadece birtanesini , küçük yatırımcıların çok fazla olduğu hisselerin fiyatlarının, özellkle fon uzmanlarınca (Yerli ve yabancı), patronlar ve Spekülatörlerce (Yerli ve yabancı) yükseltilmediği (Kendilerine göre haklı olarak!) kanaatine varmış olmam dolayısıyla paylaşmak istedim. Yazdıklarım Yatırım-Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir. Farkındalık olsun diye. (Diğer hisselerin çoğunda da geçerlidir bu düşüncelerim) Hayırlı akşamlar.