Gecmise saplanip kalmak uzulmekten baska ise yaramaz. Ama su birlesme hikayesinde bile yatirimcilarini alcakca magdur ettiler bu gercek. Ne vardi 10 lara yukseltip hisseleri oralarda oyalansalardi. Zaten yuzde 70 i ellerindeydi hisselerin. Neden ucuz tutarlarda surunduruyorlar anlamiyorum. Baskilayan da fiyatlari is yatirimin bizzat kendisi. Sirket performanslari ne kadar iyiyse yatirimciya bakis acilari ve yaptiklari bir okadar kotu ve adice. Basta hukumete kiziyordum ama simdi kinli oldugum icin bende destekliyorum. Ins alir ellerinden hisseleri.
 Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
Ya dostum işte isteyen istediğini alıyor şuan. Birisi trakya' ya ortak olmak istemez diğeri Anacam 'a . Karlı veya değil ben soda'yı mantıklı bulup onu alıyorum.
Birleşmeye olumlu bakan kişiler de aynı birleşik gibi her birinden alıp sepet yapardı. Yapan arkadaşlar da var .

Değerleri de karlı ama bilmem kaç tane hissenin için her karlı şirketi almıyoruz ki . Herkesin kendine göre bir bakış açısı var .

Bize 6 ay önce yatırım yapıyoruz dediler , yabancılar hissenin nefesini kesti 6 ay sonra da hisseye yok dediler. Ben kendimi kandırılmış olarak hissediyorum. İş bankası ağzıyla kuş tutsa , şeffaf kurumsal olduğuna Atatürk 'ün izinde gittiğine ikna edemez artık.

Bir gün bu ülkeye başkan olursam da Atatürk hisselerini ben alacağım ellerinden.

Hisseleri de 50 liraya çıkartırım sıkmayın canınızı.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.