Sayfa 630/899 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1. birleşme şirketlere güç kazandırır o söylenilenlere katılmıyorum. şirketin kredilibitesi ,iş hacmi ,büyüklüğü, yatırım kapasitesi herşeyi artar. günümüzde büyük şirketlerin uluslar arası iş kapasitesi içinde güzel olur.benim görüşüm.
    Tekkeyi Bekleyen Çorbayı İçer

Alıntı Originally Posted by ÇORBACI Yazıyı Oku
    birleşme şirketlere güç kazandırır o söylenilenlere katılmıyorum. şirketin kredilibitesi ,iş hacmi ,büyüklüğü, yatırım kapasitesi herşeyi artar. günümüzde büyük şirketlerin uluslar arası iş kapasitesi içinde güzel olur.benim görüşüm.
    Bu dedikleriniz birleşen şirketlerin işlem hacmi büyüklüğü yatırım kapasitesi sodadan daha iyi değil heralde o yüzden söyleniyor olmasın...önemli olan birleşme fiyatının değeri nasıl olacak ?? ve kesin olacakmı ?? olmuyacaksa etkisi ne olur ?? Bu tür konuları tartışmak gerekir....😉

3. İş Yatırım 2020 1.Çeyrek Kar Tahminleri

Soda: 398

Şişe: 539
    Anacm: 88
    Trkcm: 122

https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...55129110_1.pdf

4.  Alıntı Originally Posted by kyhnki Yazıyı Oku
    İş Yatırım 2020 1.Çeyrek Kar Tahminleri

Soda: 398

Şişe: 539
    Anacm: 88
    Trkcm: 122

https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...55129110_1.pdf
    Ünlü menkul tahminleri

Soda 438 Şişe 521 Anacm 77 Trkcm 114

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Texasradikal Yazıyı Oku
    Bu dedikleriniz birleşen şirketlerin işlem hacmi büyüklüğü yatırım kapasitesi sodadan daha iyi değil heralde o yüzden söyleniyor olmasın...önemli olan birleşme fiyatının değeri nasıl olacak ?? ve kesin olacakmı ?? olmuyacaksa etkisi ne olur ?? Bu tür konuları tartışmak gerekir....😉
    Aslanla tilkiyi birleştirirsen, tek başına aslandan daha fazlası olurlar mutlaka. Ama bu aslandan çok tilkinin işine gelir .
    Pay dağılımı nasıl olacak bakalım.

Son bir yıldır etmedikleri kalmadı soda yatırımcısına, 1 sodaya 2 şişe dahi verseler ben sövmeye devam ederim .

Eğer bu kar gelir ise soda,bu sene şeytanın bacağını kırdı o zaman ,,birleşmede katakulli yapmazlarsa,yıllardır çıkamadığı düşüş trendini kıracak demekki.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Aslanla tilkiyi birleştirirsen, tek başına aslandan daha fazlası olurlar mutlaka. Ama bu aslandan çok tilkinin işine gelir .

Son bir yıldır etmedikleri kalmadı soda yatırımcısına, 1 sodaya 2 şişe dahi verseler ben sövmeye devam ederim .
    Zaten tilkiler çakallar hep kazanır kötülerin dünyası..
    Peki ne olursa sövmeyi terkedersin...??
    Bukadar sizi etkileyen nefret ettiren ne olduki..??
    Küfür çözümmü sizce kimin umurunda olurki kararmı değişiyor küfür edince...?? keşke değişse..😉

8.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku

öyle zaten.
    grup şirketinden herkes istediğini beğendiğini alıyordu. bizler temettü - sermaye artışı - balıkesir yatırımları - abd yatırımları - döviz pozisyonları yüzünden soda seçmişiz. şimdi bize zarar eden şirketle de birleştirecekler. ortaya çıkacak devin temettü politikası ne olacak ? sermaye yetecek mi , az mı gelecek. ortada koca bir belirsizlik var. bu işten en çok soda yatırımcısı zarar görür............. yazıklar olsun......................

Sayfa 630/899 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •