birleþme þirketlere güç kazandýrýr o söylenilenlere katýlmýyorum. þirketin kredilibitesi ,iþ hacmi ,büyüklüðü, yatýrým kapasitesi herþeyi artar. günümüzde büyük þirketlerin uluslar arasý iþ kapasitesi içinde güzel olur.benim görüþüm.
birleþme þirketlere güç kazandýrýr o söylenilenlere katýlmýyorum. þirketin kredilibitesi ,iþ hacmi ,büyüklüðü, yatýrým kapasitesi herþeyi artar. günümüzde büyük þirketlerin uluslar arasý iþ kapasitesi içinde güzel olur.benim görüþüm.
Tekkeyi Bekleyen Çorbayý Ýçer
Bu dedikleriniz birleþen þirketlerin iþlem hacmi büyüklüðü yatýrým kapasitesi sodadan daha iyi deðil heralde o yüzden söyleniyor olmasýn...önemli olan birleþme fiyatýnýn deðeri nasýl olacak ?? ve kesin olacakmý ?? olmuyacaksa etkisi ne olur ?? Bu tür konularý tartýþmak gerekir....😉
Ýþ Yatýrým 2020 1.Çeyrek Kar Tahminleri
Soda: 398
Þiþe: 539
Anacm: 88
Trkcm: 122
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...55129110_1.pdf
Aslanla tilkiyi birleþtirirsen, tek baþýna aslandan daha fazlasý olurlar mutlaka. Ama bu aslandan çok tilkinin iþine gelir .
Pay daðýlýmý nasýl olacak bakalým.
Son bir yýldýr etmedikleri kalmadý soda yatýrýmcýsýna, 1 sodaya 2 þiþe dahi verseler ben sövmeye devam ederim .
Eðer bu kar gelir ise soda,bu sene þeytanýn bacaðýný kýrdý o zaman ,,birleþmede katakulli yapmazlarsa,yýllardýr çýkamadýðý düþüþ trendini kýracak demekki.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
öyle zaten.
grup þirketinden herkes istediðini beðendiðini alýyordu. bizler temettü - sermaye artýþý - balýkesir yatýrýmlarý - abd yatýrýmlarý - döviz pozisyonlarý yüzünden soda seçmiþiz. þimdi bize zarar eden þirketle de birleþtirecekler. ortaya çýkacak devin temettü politikasý ne olacak ? sermaye yetecek mi , az mý gelecek. ortada koca bir belirsizlik var. bu iþten en çok soda yatýrýmcýsý zarar görür............. yazýklar olsun......................
Yer Ýmleri