Alıntı Originally Posted by semka_22 Yazıyı Oku
Hisse performansına baktığımda davutoğlunun istifasından sonra sağlam düştüğünü görüyorum. Normalde 2.30-2.60 arası gidip gelirdi hep. Projeler falan mı yalan oldu artık ne olduysa bilmiyorum bir türlü toparlayamadı. Ama kimse yok tahtada o çok belli. Kombada ve bunda tahta yapıcı istediği gibi takılıyor. Ondan süpriz at gibi patlayacak ani
KIVRAKLAR CEMAS hissesinde kötü yakalandı. SPK nın cezaları sonrası CEMAS tan çıkamadılar. paraları CEMAS ta olduğundan ittifak hissesi alamadılar. madem biz alamıyoruz o halde kimse almasın diye, SELVA'nın elindeki yüzde 5 payı da borsada satıp hissenin belini büktüler. kalan yüzde 10 da herhangi bir yatırımcının ittifak almaması için kenarda bekletiliyor. alanın elinde patlasın istiyorlar.

ne zaman ki CEMAS'tan çıkarlar, o zaman bu düşük seviyelerden ittifak alırlar ve akabinde holdinge aldırtarak hisseyi yukarı taşırlar. tıpkı ADESE de yaptıkları gibi. peşinden bir de yüksek miktarda temettü kararı alırlar. 2 defa da bedelsiz artırma, hisse görünüşte yine 1,8 lerde kalır ama gerçekte 8 leri bulur.

ama bu ne zaman olur? bu bilinmez.belki 1 ay belki 10 yıl sonra. allah korkusu olmayan bu adamlardan herşey beklenir.