Komba da yönetim değişti. Onun da karı güzel geldi. Ama komba ile bunun arasında hep bir 10 20 kuruş fark olur ve ittfh uzun zamandır hareket etmiyor. Bu seviyeler bu holdingler için komik. Komba mı ittfh mi derseniz ben ittfh derim komba nın davaları mavaları var ama o da yeni bir sayfa açtı ve yönetim değişikliğine gitti yönetim kurulu başkanı eski enerji bakanı oldu ama ittfh daha dertsiz gün gelecek bu forumda sayfalar 300 e çıkacak konuşulacak fiyatlar 9-10 lira olacak göreceksiniz..
Sırf merakımdan soruyorum, bu kendine MÜSLÜMANlar acaba hala hisse satabiliyor mu borsada?
Bir zamanlar kiler gyo için de aynı şeyler söyleniyordu. 1 liralardayken şimdi 3.17 leri falan gördü. Bu mal şimdi ucuz alınacaksa şimdi alınır günü gelince de satılır. Dikkat ederseniz hiç hareket yok hissede neden? Kimse buralardan satış falan yapmıyor da ondan. Lotları veren de kendi geri alan da kendi.
Son düzenleme : semka_22; 18-05-2017 saat: 12:26.
"uzun bir süre" bu hisseden yukarı yönlü bir hareket beklememek lazım. Arada beklenmedik yukarı yönlü hareketler olacaktır ancak kalıcı bir yükseliş için göstergeler olgunlaşmış değil. Buna göre pozisyon almak da fayda var.
Yorumlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Ben de zaten uzun vade için alım yapılabileceğini söyledim. Uzun vadede hissenin 1 e 3 vereceğini düşünüyorum. Bu seviyeler uzun vade yatırım için risksiz. Yatırımları sonlanıp temettü dağıtımına geçtiğinde 6-7 lira seviyelerinden işlem görecektir. Gerçi bu yönetim temettü yüzü gösterir mi ortaklara müspet menfii bellli olmaz..
Yer İmleri