
Originally Posted by
Egeli
5g’yi bende zorladımda teknosa nesnelerin internetiyle teknocell ile mükemmel işler yapar mı diyeceğim ama bunun için çok sağlam bir mühendislik departmanı ve buna uygun bir şirket kültürü gerekir. Yani apple’ın veya samsungun yaptığı gibi önce ürün sonra mağaza konsepti gerekir
Diğer yandan insanların sistem riski nedeniyle paralarını yastık altında tuttuğu bir ülkede sermaye piyasalarının salt yerli yatırımla yürümesi zor gözüküyor.
Yabancı yatırımcı içinse güven gerekiyor. Sürekli dış siyasi gerginlikler yaşayarak (haklı veya haksız olduğumuzu sorgulamıyorum). Yatırım alma veya tedarik zincirine dahil olma sürecinde her zaman, ama sorusu olmaya devam edecek.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nesnelerin interneti konusunda bir şey yapılacaksa,ki 7-8 sene önce Turkcell'de IoT takımı bile kurulmuştu, bunu Turkcell yapar/yapıyor. Bu konuda teknosa dış kapının dış mandalı pozisyonunda olur ancak.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri