Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
Tüpraş ta tarihi zirvesinden 146 dan şuan 84 lerde. Niye çünkü kapasite yüzde 40 düştü. Var olan kapasite ile de kâr edemiyor.

Hayat normale dönerse zararı çıkaracak sonra kâr edecekte falan fistan. Yani en az 2 yıllık bir süreç ama normalleşme başlarsa bunun ilk bir kaç ayında borsa bu beklentiyi zaten satin alır.

Diğer yandan insanın en temel ihtiyaç maddesini satıp kâr eden uluun tarihi zirvesinden yüzde 34 düştü.

Bu şirket ilk çeyrek kâr etti. İkinci çeyrekte.
Üçüncü ceyrekte kâr edecek son çeyrekte.

Daha da aşağıya sarkabilir mi? Sarkabilir. Zirvesinden yaşadığı kaybın bir kismini geri alacağına inandığım için ben biraz aldım.

Maliyette 10,4

Yazın turizm gelirleri nanay. Şirket bildiğim kadarıyla ihracatta yapıyor. Ülkeye döviz sokan şirketlerden.

Şuan için borsada yatırım yapilabilir şirketlerden bence. Çünkü kâr eden bir nakit akışı var.

Zaten elimde bu mantıkla alkım,petun, selec ve uluun var. Çok az da deva.

Egeen ve isyat ta temettü için topluyorum.
Kimi kâr yazıyor kimi zarar.
Bu işler böyle.

Ytd.

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle mantıklı yorum baş tacı, ha bunun olumsuzu mantıklı yorum da baş tacı, ama gelip hisse şurdan suraya geldi de bu alınır mı salaklar oh elinizde patlar işte böyle ben çok iyi bilirim tarzı gevşek gevşek yorumlardan gına geldi yeminle. Bi siz biliyorsunuz.. herkes mal bi siz akıllısınız..