Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
Çok sevdiğim bir kardeşim var büfe sahibi,fast-food türü şeyler yapıyor,o sokaktaki salgın kurallarına uyan tek kişi,ama insanlarda;tanıdığımız kişilerden bize hastalık bulaşmaz düşüncesi bu çocuğu ve beni çok zorluyor,biz maskeli ve sosyal mesafeyi koruyarak konuşurken,ayrıca kapısına bant çekili,biri paldır,küldür dükkana dalıyor;bana bi tost yapsana...

Küçük yer,müşteriyi kaçırmamak adına şaka yollu uyarılar yapsa da geçen gün 3 kişinin arasına oturan bir müşteri öyle bir hapşırmış ki,büfeci,yardım eden annesi ve mal getiren eleman ıslanmış,tedarikçi;birader bu zamanda başkasının üzerine hapşırmak küfürden beter dikkat etsene demiş....yapacak bir şey yok,elimizden gelen önlemi alıp yaşamaya devam edeceğiz...
Bizim arkadaşta berberini anlattı.
Berbere isim listesi tutuyon mu demiş. Adam müşteriye soruyorum. Beni tanımıyon mu abi cevabını alıyorum demiş.

Ben şu anda çevremdekilere ısrarla suratıma bakmasalarda onları dinleyebileceğimi anlatmaya çalışıyorum. İlla göz teması mı gerekiyor.

Birde şu ateş ölçme işi sosyal mesafeyi öldürüyor. Termal kameraya geçmeleri gerekiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi