Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
İlk cezada sana özel mesaj ile anlatmıştım, hatalı bir ceza verdiğini.

Bir haftayı hak etmiş miydim o ilk cezada. ?

- - Nerede şimdi bana ana avrat küfreden adam. ?

- - Ana avrat küfettiğini de size şikayet ettim, dikkate almadınız. Ben gidince de arkamdan bunu marifet gibi yazdı durdu. Gene müdahale etmediniz.

- - Ana avrat küfrettiği zaman müdahale etmediğiniz için şimdi burada yok, o da güzel bir ata bindi gitti.

- - İlk cezayı hoş gördüm, ama bu son cezayı asla hoş görmem.
1 - konu ilk ceza degil o ne alaka lakin ilk cezadan bahsediyorsaniz o cezanız sayın bora Yaşar ile ilgili olayınız ve o cezanızda %100 haklı bir cezaydı , kaldı ki aldığınız ceza çekişme atışmadan aldınız yanı 2 gün ceza aldınız , sizin yazdığınız gibi 1 hafta degil , daha aldığınız cezanın suresini bilmiyorsunuz . Herneyse yanlış bilgilendirmeyin insanları ayrıca size verilen cezalara siz hoş görün yada hoş görmeyin diye vermiyoruz .

2 - son cezanızla ilgili uyardım dinlemediniz , sildim gördünüz dinlemediniz ispatla devam edince ve gelen o kadar şikayette olunca mecburen bu cezayı aldınız . Ben açık sözlüyümdur Az önce dediğim gibi samimi olsaydiniz bunu buraya yazmaz özelden yazardınız ama son 3 saatte üst üste attığınız mesajları görünce açıkçası yaptığınızın çok samimi bir davranış olmadığını düşünüyorum . Bu konuda son mesajımdır özelden yazmak isterseniz buyurun yazın .