Bence zorlamayın derim ISYAT herkes ilgisini kesince oldukça ucuza verir .
1.72 den bile aldım . Temettüsü boldur . SAdece geçen sene alamadık bu sene de oldukça zor . Bınanaleyh , 2.12 TL maliyet ile 3 temettü gördüm diğer temettüler zayıftı ama bana malın fiyatını 1.26 TL ye kadar düşür düler . Sonra 3.20 den hepsini satıp 2.20 den yerine koyduğum için maliyeti hesaplamıyorum artık . Sadece toplamaktayım . BIST te yerini aldığında sadece temettüsü ile ilgilendiğim bir hisse olarak kenarda duracak . Kapıdan yönetim binasına giden yol 20dk yazdım idi onu yürüyerek anlamayın araba ile gidildi . Sadece Arazisi bile muazzam bir değere sahip . 1500 lot 3.42 den gecen hafta bana verilen yüksek fiyatlı malları ( Benim maliyetime göre ) 4.10 dan gönderdim , o kadar . Yoksa kolay kolay mal satmam .
22.5 TL ye 5 Yılda gidecek diye bir öngörüm var .Tabi ki BIST e girer ise
Sonrası belli . Ama hayal gibi geliyor . Insan sıfır maliyetli olunca herşey hayal gibi oluyor .
Bu fiyatlardan alım tavsiye etmem ama almayın da diyemem .
ISYAT satınca her fiyata veriyor . BIST in Kötü günlerinde oldukça ucuza satan var .
Benim için bu fiyatlar oldukça yüksek .
BEnim kafa farklı çalışıyor ben topladığım kağıdın fiyatının düşük olmasını arzu ederim .
Temettü sevdiğim için sürekli de almak isterim . Sadece TEMETTÜ ile ilgim var .
Kısaca isterim ki ,
1.62 TL olsun 24 saat severim güzellemeler yazarım
1.42 TL olsun canım derim alırım
1.20 TL olsun benim olsun der gene alırım
0.68 TL muhteşem fiyat yerim hatta yanında yatarım hep alırım
0.28 TL olsun bana verin derim kafadan eve araba ile girerim
Rest der alırım . Tek kuralım var öz varlık karlılığımız yüksek olmalı KAR etmeli .

6 aylık bilançosuna bakacezz yakında . . .