Alıntı Originally Posted by kimyacı hasan Yazıyı Oku
Birden ne oldu size kıdemli üyeler. Ne kadarda akıl kesildiniz.Bu güne kadar neredeydiniz. Görende bizleri düşündüğünüze inanacak.
Ne yapacaksınız biz pahalı mal almayı seviyoruz. Sizde bizim hisseleri ucuz almak için yarışıyorsunuz.
Dolaşımdaki hisse sayısı az sen satmaz isen hisse düşmez,sen satarsan alttan alanlar senin maliyetlerine geldiğinde senden karlı olacak.Açığa satış olmadığına göre alttan alırım diyen satsın.Bu banka yeniden yapılandırılacak beklenti olduğu sürece bekleyeceğim.
Kimyacı Hasan sen bu hissede neden bekliyorsan ben senden daha fazla sebeplerle bekliyorum.
Bu hisse günde 5-6 lot işlem yaparken takip ediyordum. Bir diğer husus burada tüm ihtimalleri düşünmek zorundasınız.
Yarın bir gün ihtimal dahilinde düşerse ne olacak? Biri size hani bu hisse hiç düşmez diye hesap sorarsa o çok lafını ettiğiniz vicdanınıza ne diyeceksiniz? Burada teknik bir riskten bahsediyoruz düşecekte düşecek demiyoruz. Olayı hemen arabeskleştirmeye gerek yok zira bu forum sizin gibilerden çok sıkıldı.