Alıntı Originally Posted by ninja Yazıyı Oku
şirketin mevcut piyasa değerinin beklentiler dahilinde ucuz olduğu yönünde forumda büyük bir uzlaşı var. Kent in piyasa değerine bakınca yukarı yönlü tahmin yapmak benim için çok doğru değil. Spek (büyük oyuncu/hakim ortak) nereye götürmek ister bilinmez. Fakat tüm olumlu beklentilere rağmen şirket bana göre çok yavaş ve ağır hareket ediyor. Daha agresif hareketler beklerdim doğrusu. Bu nesnel yorumlardan sonra biraz daha ayağı yere basan öznel yorum yapayım.

Geçen sene ağustosun ilk haftasında mali tablo açıklaması yapmış. Bu yılki açıklamaya kabaca 1 ay gibi bir süre var. eğer ilk çeyrekteki rasyoların iyileşme trendi devam ederse rakamlara bağlı olarak pozitif bir hava yakalanabilir. Demem o ki eğer haber öncesi 5li rakamların üzerine atabilirse haber akışına bağlı olarak 6-7 bandına oturmaz mı?

Bu arada yönetim uyuma temmettümüze sahip çık? Bu yılın temettüsünü en kısa sürede hesabımızda görmek isteriz.
çok teşekkürler kardeşim şuana kadar gördüğüm en mantıklı yorum ...ikinci çeyrek blanço ile bu açıklamayı görmek şart....fiyat konusu 3 kat yukarda olduğu için bişey söyleyemem...dibe uzaklık anlamında herkes kararını kendi versin...