Alıntı Originally Posted by Mgus Yazıyı Oku
Sayın Berata, benim açımdan teknik deyimli ifadeniz kafamı karıştırdı.
Ancak, merak ettiğim bir konu şu; Aracı Kurum (örneğin HSBC) veya şirketi temsile yetkililer, BİST'ten Kent'e uygulanan yayın yasağı gibi tedbir alınmasını isteyebilir mi?

Eğer kottan çıkma niyeti varsa ve bu çıkış aşırı fiyat dalgalanması olmasın diye böyle bir tedbir istenmiş olabilir mi?
Yukarıdaki bilgilerden ve doğrudan taban fiyata inmesinin kaynağı küçük yatırımcı değil gibi. kottan çıkıp çıkılmadığı benim açımdan önemli bir ölçüt olacak.
İyi akşamlar.
YTD.
Sayın Mgus öncelikle Hsbc lotları ve kıstlama getirme olur olmaz konularında bilgim mevcut değil ama kılıç gibi ensemizde durduğu aşikar
Diğer taraftan belirtiğim rakamlar seviyeler kendi düşündüğüm algıladığım sevilerdir kesinlikle tavsiye değildir belki yazmamam gerekirdi öte yandan uzun yılların getirdiği beklenti daha tam gerçekleşmeden aşağı yukarı hareket kazanç için mutlaka olacaktır
Yıllar önce aslan çimento bölünmesinde spk dan bölünme onayı beklerken kabul edilmediği haberi çıktı 2 seans arasında ve babalar tahtayı 2. Seans açılmadan kapadı tam 11 seans malda yakalandık
Burada böyle bir olay şimdilik söz konusu değil böünme arifesi hareketler normaldir benim açımdan iyi akşamlar dilerim
Diğer konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler