
Originally Posted by
thejackalav.
Sana şunu söylemek isterim...Beni bu işlere bulaştıran adam, 1990 larda....Bir aracı kurum kurmuştu o dönemler, şimdi Bodrum'da piyasalardan bağımsız yaşıyor.Bikaç milyon ec. İlaç, bikaç ec.yat...iş kur ve iş a hisseleri ile...sadece temettü alarak.
Neden paylaştım bunu biliyormusun dostum....Hayatımda gördüğüm en duygusuz , iradeli, sabırlı ve vizyonlu adamdır... Bazen bana onu hatırlatıyorsun.
Nedenini bilmiyorum.
Bı gün 2000 li yılların başlarında yemeğe çıktık ,arada yaparız rahmetli babam ile akrandı, oğlu ilede arkadaş ve basket takımında oyuncuyduk.
Bana derdiki ....oğlunu askere göndermişti....sen genç babanı kaybettin ,yogruldun...benimkini biz kavanozda büyüttük bitiremez o askerliği... Dedimki insan herşeye dayanır,öğrenir...taş olsa çatlar ama çatlayan insan duydun mu ?
Şimdi İngiltere'de fon yönetiyor oğlu ..Ben ise bu pislik piyasalarda misket oynuyorum
Dostum, doğru kağıtta çok kazanacaksın. Ama seni mutlu eden kazanmak olmayacak ,başarmak olacak.Saygılar
craps, pawnstar, svilengrad
Yer İmleri