Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
aynen katılıyorum dediklerinize.bu hisse 1** lü fiyatları görecektir ama sabredenler için geçerli bu.bunda en az 3-4 yıl bekleyen 1** lü fiyatı görür.keşke düşşede alsak dediğin gibi.sırf tanıdığım 1 yatırımcı 15 -16 lı fiyatlardan epeyce almaya talip.öyle az buz değil bayağı hatırı sayılır bir mal.bırakın çürükler dökülsün.ben bir hissede 12 yıl bir hissede 9 yıl bekledim ama beklediğime de değdi
Sayın üstadım sizin gibi değer verdiğim bir kişi tarafından takdir edilmek bana onur verdi, teşekkür ediyorum. Siz ve sizin gibi doğruluğundan şüphe duymadığım kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Sizlerin sayesinde ben askeri ücretle çalışıp Nissan Qashqai ye biniyorum. Gerçi şuan çalışmıyorum ama sıkıntı yok. Kredibilitem yeter. Buradaki iyi insanlar kendini biliyor, hepinize verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ediyorum. 2018 de başka bir sayfada bu hisse için 2 yıl içinde 15-20 liraya çıkmasını bekliyorum demiştim. Artık buradan yazıyorum ve takip ediyorum. Hisse fiyatı 1** ve üzerine çıktığında başta
siz olmak üzere sayın Hayek, Şakir, ve Memduh beye Antalya da bir akşam yemeği için söz veriyorum. Çünkü bana göre sizler SERVET HİSSESİNDEN DAHA DEĞERLİSİNİZ.