Alıntı Originally Posted by ebcim Yazıyı Oku
Sayın Honky, haberin doğruluğuna itiraz edilmez.Ancak; ben bu yoruma katılmıyorum.Daha önce de yazdığım gibi Cumhuriyet tarihin de devletin bu şekilde ödeme yapmadığı veya eksik ödediği görülmemiş.Para basarlar yine öderler.Çünkü;ödememe devletin prestijini yerden yere vurur.Hiç bir iktidar bu yola başvurmaz.Fakat fahiş fiyat,kanunsuz fiyat vb gibi durumlar mevcut ise tabi ki müdahale eder.Selec de böyle bir durum yok...Bence , sonbahar ve kış aylarında selec ile diğer ilaç hatta hastanelerin durumları ne yazık ki iyi görünüyor.Ne yazık ki den kastettiğim hastalığın sürmesi....İnsanlık ve bizim şirket için önemli olan aşının bulunması.Aşı bulunursa insanlık kurtulur ve Selec de iğneleri dağıttığı için şahane ciro yapar.Son söz olarak her durum da Selec karlı çıkar.Tabi ki, iğnenin bulunup ,bundan şirketin kazanması en güzel olasılık.
İyi akşamlar
Bakınız ben olasiklari yazmadım
Gerçek haberleri paylaştım.
Burada konuşan da sokak röportajları veren bir şahıs değil
Bırakın selec i bırakın bilmem ne hissesini
Haber de diyor ki sağlık sistemi çökmek üzere!!!!!!
Yara bandı dahi bulamayiz diyor haber
Artık para kazanma /kazanma ma durumu değil
Acilen salgın için tedbir alınmalı.Her gün 1700 kişi hastalanıyor.alti ay daha böyle giderse 180*1700 yaklaşık 300.000 daha vaka olacak.300.000 de şimdiye kadar hasta var.etti mi 600.000 kişi.bu çok büyük rakam
Buna ne bütçe dayanır ne ekonomi?
Sağlık bakanlığı için ikinci bir bütçe ayrılmalı
Gerekirse milli eğitim ödenekleri sağlık bakanlığına aktarılmali.
Tüm yatırımlar durdurulup sağlık bakanlığına aktarılmali.

Aşıya gelince asi falan yok.cunku mutasyona uğruyor bu illet
Şu anda devletimiz zaten 65 yaş üstüne zatürre aşısı yapıyor tanesi 700 TL
Ayrıca grip aşısı da yapıyor
Buna rağmen insanlar yinede grip oluyor çünkü her sene grip mikrobu mutasyona uğruyor.yani ise yaramaz bulunacakk aşı

Dilerim bir an önce bunun tedavisi bulunur ve artık ölüm olayları biter
Ytd