Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
Hah.Sorunuzun cevabını da kendiniz vermişsiniz zaten... Bence;Ne sizin için,Ne de SPK nin kararları için, bu 3 ay içinde şirket kılını bile kıpırdatmaz..Film zaten Bedelli kararı açıkladığı gün , Hissenin Tavan Tavan gitmesi ve 1.Lot 4000 olması ile başladı ve yarın 30 Eylül 2020 de biter...
Burada asıl önemli olan;sizin kendi planlarıniz,yapacaklarınız,.. Şirket,Sizi bizi değil,Kendi çıkarları için çalışır, hareket eder..Halk pazarı, mahalle pazarı, sosyete pazarı vs işleri , onların umrumda olmaz,bence...
topicde kalite iyice düşmüş takip edilmez kafa şişirici bir hal almış. tutturmuşsunuz kottan cıkma 30 kere farklı ama aynı düşünce tarzında kottan cıkma demişsiniz ebnce kısa ve öz yazın coğu yazıların yarısını okumadım

Hisse c grubuna alındıgında patronlar nasıl hareket ettıyse o şekilde hareket edecektir. sayın sasa500 de kottan cıkmayı hep söylemişti ama ben kottan cıkaağını sanmıyorum 1ekim itibari ile sadece tek seans işlemi sonlanacak diğer açığa satış olsun kbrüt takas olsun son tarih Tedbirlerin uygulanacağı son tarih 30/11/2020'dir.