Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
Etiye girdim R alarak,bide onda deneyeyim şansımı,4.37 kapattı,4'e kadar aldım,3.70 küsürati göremedim,zaten vermezdi anlık oldu,maliyet 4.50,birleşmesi 2.90,E 3.20,bu hissede karda sayılırım,E ve R'de iyi kaldırdım,ama bunun 4/1 kadar,R 5 göstermişti bir ara,ama ben 5.75 aldım 6 olunca postaladım bunda akıllandığım için,peşi malum 3.70,neyse 4.50 maliyette fena değil,çünkü %220 bedellisi var,bu hisseye dikkat derim,buna benzemiyor,karar senin...Bizim bu hissede R satışta,1 tl satışı olsa E karşılığı 2.20 yapıyor,bilmem E oraya çıkarmı,sanırım yarından sonra tahta hareketli geçecek gibi,zaten çok direndi bu seviyelerden,bana göre şu an ucuz gibi,2.50 yapması zor değil...ytd.
Anlattığın,işlem yaptığın bu tahtalar ,Kuyaş ve Etiler çok ıslak ve tehlikeli ,Ben kayar düşerim...:-)
Benim Al-Sat yaptığım Hisselerin çoğu krediye uygun olanlar. .Uuzuun zamandır zararda olduğum Teyyare ile uğraşıyorum.Cuma günü asparagas bir Varlık Fonu haberi ile 10.50 -10.99 arası gitti geldi.Ben de hafta içi aldıklarımı ,o rüzgarda 10.85 den verdim gitti..Pazartesi takibimde yiye bu gelişmeler olacak..
Dikkat ettiğim kadar,Kuyaş da sıkı baskı var..Hisseye girenleri ,İyice bezdirmeden kağıdı uçurmayacaklar,izlenimi edindim..
Benzerini tsgyo da 2.20.-2.30 arasında yaptılar.Sonrasını biliyorsun zaten..
Bir haftadır ufak ufak biriktirdiğim şekerli banka var,Spk dan Bedelli onayını bekliyorum.Bakalım o hangi yöne gidecek..