Originally Posted by
Mgus
Sn Babacan,
çok lafta ve rakamlar içerisinde yalan ve tutarsızlıklar da çok olabilir dikkat edin lütfen.
Çümkü üstatlar az kelimeyle öz anlatırlar.
Vakıfy Saklamaya baktığımda; HİSSELERİN %94,3 ü YKR de %3,3 ü Garanti+İşY+Vak+Ak saklamasında %2,4 ise diğer kurumlarda saklı. 3 aylık aylık veriler analiz için uygun değil bence.Çünkü rüçhanlar dönüştü cezalar arttı vs.17 eylül başlangıç tarihi de analizde yanıltır bizi.Amaç bu olmamalı.Çaktırmadan sattım haydi alabildiğine aşağıya çekin de alayım gibi amaçların ve hedefin de yoktur sanırım.
Siz bana da üstad deyin ve tabana insin dercesine adeta dilenecek birine de benzemiyorsunuz. Ancak, "Saygılar" deyip sonrasında "şunu cevaplayın" dememelisiniz, okunulan olmanız için söylüyorum.
Neyse.Yukarıdaki rakamlarınızı topladım çıkardım kalan (ilk 5 bazında) net 8504 satış fazlası.
Zaten üstadlarımız "KENT için SABIR" dediler ya ben "taban da olabilir çıkış da olabilir, kendim karar verecem" diye anlaşıldı da siz de artık anlayın, ki sizden farklı bir şey söylemediler.Kestirmeden üstadça yol haritasını gösterdiler.
Ben şahsen mikro KY olduğumdan Alkimden sonra Kentte kalıcıyım inşallah. Aktardığım kaynağımın fazlasını geri aldım halen lotlarım var, diyer deyişle rüçhandan devredenlerle birlikte sıfıra inse de fiyatı, YTD
Yer İmleri