-
Sayın sabırlı borsacı bu son yazınızı çok beğendim onun için yazma gereği duydum ..Özellikle 1998-2001 yılları kısmı çok güzel ve bende aynı düşünüyorum ..Etrafımda çok fazla borsacı olmaya başladı ve hepsi son 1 yıl başlayan kişiler borsayı hep böyle sanıyorlar....Bu borsa furyasının sonu nasıl bitecek 2001 gibi mi olacak bende çok merak ediyorum ...Bende siz kadar olmasa bile 2004 yılından bu yana piyasanın içindeyim ve 2021 yılında borsanın nasıl olacağını çok merak ediyorum ...Özellikle düşük faiz ve dolar denklemi pek hayırlı bitmeyecek gibi...Gittiği yere kadar sürüyorlar çöp tahtaları bakalım sonu ne olacak bu işin....Her zaman borsa olmaz bazen dolar bazen altında kalmayı becerebilmek lazım ve kasım ayı konusunda aynı kaygıları bende taşıyorum ve bu sebeplede 122 endekste nakite geçtiğim için yarın sabah itibarı ile istersem usd ye geçebiliyorum .Bu gün tek lota elimi sürmedim çünkü...Herkese bol kazançlar...Bağfaş sayfasına niye yazdım onuda belirteyim ...Dolar bazlı bakılırsa bağfaşın potansiyelinin olduğunu düşünüyorum.En az 300 milyon dolar piyasa değerini hakeden bir şirket bağfaş.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri