Görmez üstadım bu tiplemeler boşa yorma kendini. sadrazam torunu bunlar herkesi kendileri gibi sanırlar , muhteşem yüzyıl setinde saray saltanatı sürüp inim inim inleyen gariban halktan bi haberler

Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
Ya arkadaşlar valla ben günde 150 tl harcayacak biri değilim milyonluk evlerde de otumuyorum mutevazi bir arabam var 2+1 evde eşimle yaşıyorum ayda 8-9 binlirada gelirim yok üç beş kuruş birikimi değerlendirmeye çalışıyorum, gerekirse oradan ayda 300-500 tl çekiyorum. Evet bir arkadaşım burda yazdı 2002 yılı sonuna kadar çalışanda parası olupta faiz den kazananda çoktur doğru. 2002 yılından sonra menkul kıymet, doviz, altın kazandırdı o da doğru ama biz bunları değerlendiremedik. Ben izmir de oturuyorum.

Burada Güzelyalı/ Mithatpaşa, Alsancak, karşıyaka/ bostanlıda bir sürü boş dükkan var ayrıca arkadaşlarımla konuştuğum da alıcı olsa devredecek bir sürü insan var. Lütfen biraz şehir merkezinden dişarıya çıkın mutlaka fakirliği ve işsizliği göreceksiniz. 83 milyonda rahat yaşayan 5 milyon insan var ve siz onları görüyorsunuz. hepinize saygılar.