Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
Pazartesi sabahtan sert bir satış yer borsa, dolar yine %1,5 yapar, öğleden sonra toparlar, yine ky elindeki mali verdiği ile kalır. Yurt dışı iyi olduğu zaman ıçerisi ne kadar bozsa da dengeler.

Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen katiliyorum ustadim
 Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
İnek obası iyi günler.
Nasılsınız bakalım?
Oynak beyim geçmiş olsun. İyisindir umarım şuan?

Arkadaşlar akşama Kiev'e gidiyorum. 1 hafta buralarda olmayacağım. Yine de takipte olacağım ama fuar çoğu vaktimi alacak.
Umarım koronavirüsü kapmadan geri dönebilirim.
Korona onemsiz aidse dikkat et odabasi😀
 Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
Sn Dr. Webster üstad,
Babanıza Allah rahmet eylesin.
Antibiyotik yazmak için illa crp bakmaya gerek yok. Avrupa'da Amerika'da hele hayatta bakmazlar çünkü pahalı bir tetkiktir.
Chivas da karaciğere zarardır aman dikkat
Ustadim sizi de tenzih ederim 😀
 Alıntı Originally Posted by Karaman35 Yazıyı Oku
Hocam dediğiniz gibi kan sulandırıcı(antiagregan,antikoagülan) önemli bir mevzudur ve trombozlar büyüyebilir diğer organlara emboli atabilir hayati durum arz eder. Kullanılan ilacın türüne bağlı olarak mekanizması değişmektedir kimileri trombositlerin kümeleşmesini ve pıhtı oluşmasını engeller, kimileri trombositlerin uyarılmasını engeller vs yani olayın su içmeyle alakası yoktur su içmek illa ki faydalıdır lakin ilaçların ismi öyle konulagelmiştir. Webster hocam doktorunuzun düzenlediği reçeteye sadık kalmanızı tavsiye ederim bunu antibiyotik reçete edilmesi gibi görmeyiniz.
Doktor mu?
Doktoruma ben dedim
Kan sulandirici alayim mi diye
Bakti bakti
Olur yazayim dedi
Bir kutu attim sonra atmamaya basladim
Baldir arada bir ayrir gecer
Suan durum ne bilmiyorum
İlk fail verdigim de 2015 di
Ayagimin uzerine basamoyordum
Baldirimda sanki mermi var
İlacli mr cekildi tromboz dendi