Sayfa 592/1001 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,729 - 4,736 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

1. Yine anlamamıssınız[emoji16]

Covid için yapılanıı covid testidir,

Pcr a saptamak istediğiniz virüsün genomonu kodlarsınız, örnekte olup olmadığını bulur

Covid kodlarsan covidi saptar, influensa genomu kodlarsan influenza saptar, rota virüs kodlarsan rota virüs saptar

Ne verirsen onun eşleştiğini verir
     Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    yani, sizin de dediğiniz gibi sadece covid testi değildir.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bidon cidden kazanmis
    Mb baskani da degisti
    P.tesi karhane hayirli olsun
    Pazartesi sabahtan sert bir satış yer borsa, dolar yine %1,5 yapar, öğleden sonra toparlar, yine ky elindeki mali verdiği ile kalır. Yurt dışı iyi olduğu zaman ıçerisi ne kadar bozsa da dengeler.

Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

3. İnek obası iyi günler.
    Nasılsınız bakalım?
    Oynak beyim geçmiş olsun. İyisindir umarım şuan?

Arkadaşlar akşama Kiev'e gidiyorum. 1 hafta buralarda olmayacağım. Yine de takipte olacağım ama fuar çoğu vaktimi alacak.
    Umarım koronavirüsü kapmadan geri dönebilirim.

4.  Alıntı Originally Posted by ScourgeofGod01 Yazıyı Oku
    Klinik durumunuzu bilmiyorum ama kan sulandırıcı dediğiniz ilaçları almayıp nefes darlığı ile başlayıp ölüme kadar giden insanlar var.Bu konuda herkes kendi risklerini kabul ederek ilaç kullanıp kullanmamada özgürdür ama başka insanlara tercih sizin diyerek tavsiyede bulunun ben böyle yaptımdan Avrupa'da bu şekilde demekten ziyade. Ayrıca böbreklere yük konusunda bir nevi haklısınız kar zarar ilişkisi gözetilir bazı hastalıklarda.Ülkemizde mevsimsel grip hastalığında bakteriyel bir şey olmadığı sürece antibiyotik yazılmaz hastanın sağlığı için yazmadığı halde şiddete uğrayan (fiziksel ve sözlü ) hekimler var gerçekten çok ilginç bir toplumuz.

ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim sizi tenzih ederim ama defalarca cocugu doktora goturduk gecmis yillarda crp bakmadan antibiyotik yazildi.
    Haklisiniz toplum baskisindan oluyor birazda
    İlac vermeyen hekimi begenmiyor toplumumuz
    Ama oyle doktorlar varki kafasini kaldirmadan bir torba ilac yaziyor
    Esim mesela alerjik olarak surekli hapsurur
    Gitmedigimiz doktor kalmadi
    Hepsi birer torba ilac yazdi
    Sonuc sifir hala yilin alti ayi hapsurur...

Ben kesinlikle soyle yapin boyle yapin anlaminda yazmadim
    Bu benim tercihim ilac almiyorum
    Derin ven trombozum var
    Limon suyu vs ile takviye ediyorum ama kan sulandiricimi almiyorum
    Neden mi
    Rahmetli babamda da aynisi vardi
    Tromboz degil bobrek yuzunden vefat etti
    Syg
    Sn Dr. Webster üstad,
    Babanıza Allah rahmet eylesin.
    Antibiyotik yazmak için illa crp bakmaya gerek yok. Avrupa'da Amerika'da hele hayatta bakmazlar çünkü pahalı bir tetkiktir.
    Chivas da karaciğere zarardır aman dikkat

Alıntı Originally Posted by vagus Yazıyı Oku
    Yine anlamamıssınız[emoji16]

Covid için yapılanıı covid testidir,

Pcr a saptamak istediğiniz virüsün genomonu kodlarsınız, örnekte olup olmadığını bulur

Covid kodlarsan covidi saptar, influensa genomu kodlarsan influenza saptar, rota virüs kodlarsan rota virüs saptar

Ne verirsen onun eşleştiğini verir

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    aha işte bende onu diyorum. genel bilgi için teşekkür ederim.
    covid için yapılan TEST NE İLE YAPILIYOR. KİT İLE YAPILIYOR. O KİTLERİN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜ HATA LI SONUÇ veriyor. söylediğim bu. ve bir kaç kere yakın zamanda müşahede ettm.

6.  Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    İnek obası iyi günler.
    Nasılsınız bakalım?

Arkadaşlar akşama Kiev'e gidiyorum. 1 hafta buralarda olmayacağım. Yine de takipte olacağım ama fuar çoğu vaktimi alacak.
    Dikkatli gidin gelin iyi yolculuklar [emoji112]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    İnek obası iyi günler.
    Nasılsınız bakalım?

fuar hem de kiev de abbaaaooovv

8.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    üstadweb kan sulandırıcıyı her ne kadar almıyorum diyorsa da civas onun kan sulandırıcısı olduğu için pek sallamıyor gibi. oysa dediğiniz gibi önemli bir konu kan sulandırıcı. burada önemli bir nokta da, hekimlerimizin statüko esiri olarak ilaç yazmaları, oysa günlük su ihtiyacına dikkat eden, hareketli bir hayatı olanla, bütün gün kıprdamadan oturan, su yerine günde içtiği 2 bardak çayın yeteceğini düşünen kişiye aynı dozda ilaç verilmesi önem arzediyor.
    Hocam dediğiniz gibi kan sulandırıcı(antiagregan,antikoagülan) önemli bir mevzudur ve trombozlar büyüyebilir diğer organlara emboli atabilir hayati durum arz eder. Kullanılan ilacın türüne bağlı olarak mekanizması değişmektedir kimileri trombositlerin kümeleşmesini ve pıhtı oluşmasını engeller, kimileri trombositlerin uyarılmasını engeller vs yani olayın su içmeyle alakası yoktur su içmek illa ki faydalıdır lakin ilaçların ismi öyle konulagelmiştir. Webster hocam doktorunuzun düzenlediği reçeteye sadık kalmanızı tavsiye ederim bunu antibiyotik reçete edilmesi gibi görmeyiniz.

Sayfa 592/1001 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •