Kardes artik bi yerden sonra sabir kalmiyor aslinda böyle kagitlara girmezdim ama insan nefsine yeniliyor bu kagida ilk olarak gozalti sonrasi yaptigi dipten sonra ( sanirsam 53 yada 58 kurustu) kasim ilk haftasiydi 61 kurustan öylesine eğlence olsun diye 1000 lot almistim 3_4 gunde %20ye yakin cikinca kisa zamanda iyi bir kar ortalamasi ile guya uyaniklik ve hırsla 72 kurustan 20000 tane daha aldim ondan sonra 48 kurusa kadar ( seans icinde 40da gormustu) daha indirdiler bizde borclar yapilanacak diye umudumuzu koruduk haftalarca bekledik en son bekledimiz haber gelince ki umdugumuzdan bile haber cok iyiydi senedin önü acildi butun olumsuzluklar geride kaldi eski sevilere geri gelecek diye 83 ortalama ile 10.000 daha aldik sadece 2 gun cikartip millete yukardan mali yikdiktan sonra o gunden beri devamli dusuyor maliyet dusurecem diye 58 den 10.000 tane 40 dan da 10.000 daha aldim ancak halimiz ortada ben israrla elimdekileri satmiyorum umutla sabirla 15 aydir bekliyorum ama biryerden sonra artik umutta sabirda kalmiyor bu yuzden kotuluyorum birde gozalti oncesi alan arkadaslar Allah asil onlara sabir versin cunku ben biraz uyaniklik yaptim guya bunuda hakettim
Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app
Yer İmleri