Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
Arkadaşlar keşke beklentinizin sebeplerinide yazsanız; mesela ben info trade pro nun masraflarını 4.q ya fatura edeceklerini düşünüyorum ayrıca giderlerin Başka sebeplerlede artacağını Düşünüyorum o yüzden maximum 23 mio daha aşağısıda mümkündür.

Emin olun 30 mio vs kar gelecek olsaydı kağıt şimdi 9 liraydı . İnsider diye bir şey var.
24 mn tahminde bulundum normalde 2020/4 çeyrek için artan komisyon gelirleri, faiz artırımı ve endeks hareketinden dolayı kredi kullandırma oranında muhtemel artışlar, halka arzlar ile 28 mn gibi bir beklentim vardı ancak yönetim giderlerinde beklenilen artış ARGE artışları ve yeni aplikasyondan kaynaklı giderler sebebiyle 24 mn gibi bir tahminde bulundum.

Diğer taraftan yıllıklandırılmış karı öngörmeye çalıştığımda 2019 /4. Ç. hesaptan düşülecek ve 2mn gibi bir rakamı ve en az 10 -12 kat fazla bir çeyrek geliri ekleneceğini düşünürsek HBK ikiye katlamış olacak FK ise 10 - 11 civarına düşecek bu durumda piyasa kayıtsız kalamayacak ve tekrar FK üst banda hareket edecektir. Yatırım tavsiyesi olmayıp sadece kişisel düşüncemdir, yanılıyor olabilirim bol kazançlar.