Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
7 civarlarindan satilan garantideki 8 milyon lota yakin mali kim satti kim aldi.hesaplari neydi.Bu soruyu cozen asagi yukari bir hedef belirler .
Sayin tembeles az cok kulaginiz uzun gibi bir duyum varmidir

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burda yazan hickimse bu tip bilgileri bilmiyordur muhtemeln, ben de bilmiyorum.

kagidi kisa vadede goturecek olan iyi bilanco, yillik bilancoyu piyasanin begenmeyecegini dusunuyorum.

kagidi uzun vadede goturecek olan yine bilanco, 2021 6 ayligin ve daha sonrakilerin iyi gelecegini dusunuyorum. o yuzden beklentim eylule. eger ralli yapacaksa bu ralli eylul-mart arasi olacak diye dusunuyorum.

kagidi daha cok goturecek olan satilan hisselerin bilgililere ait olmasi. eger bilgilelere aitse bedelsiz, temettu vb seyler olabilir. bilgililere ait olup olmadigini da ancak haziran genel kurulunda ogrenebiliriz. aslinda bu hissedeki en onemsiz sey belki de el degistiren ya da kurum degistiren bu 8 milyon lot.

endeksin ruzgari duruldu sanirim. ruzgar devam etmezse hisse bazli durumlar on plana cikar. ruzgar varken bile 8.30 dayken 7 li rakamlara, yklasik yuzde 10, cekilmesi beklenir demistim. ruzgar durulursa ve arsan hisse bazli cok guzel gidecekse bile 6 larin basini gormeden gitmez. ama endeks burdan donup 175 e gitse ona da kayitsiz kalmaz illaki.

benim arsanda kendimce yuklu alimim 7 8 ay oncesine dayansa bile bu kagit uzun suredir takip ettigim ve bikac bin lotu cok uzun suredir elimde tuttugum bi kagit.

ytd.