Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
Burda eskiden güzel espriler uçuşurdu. Beni ilk cezbeden buydu. Epeydir yok espri. Muhtemelen geçirmediği için ek gelir kapısı olarak Gören vardır. Kredi çekip de giren de vardır. Batan da vardır. Pandemi sürecinde işçi hakları askıya mı alındı kız a101 de 14 saat den aşağı çalışmıyor. Üstelik kasa açığı kırılan patlayan malzeme ücreti, çalışırken 20 bin adım atip acıktıgi için yemek yada atıştırmalık vs 1/3 üne yakını gidiyor. Birde zor durumdayız diye 3 kişi ile daha fazla çalışın açık kalsın diye talimat gelmiş. Hadi benim kızım bekar evlilik çağında normal bir insan bu kadar çalışıp sıfır sosyal hayat ile nasıl bir baba aile yapısı toplumsal ilişkiler olur. Bu pandemi de bitmeyecek bu işkence de galiba.

Bu akşam ismi lazım değil kanal da ....... haberler de Borcu borçla kapamayın taktikleri veriyor du
ailenizden destek alın birbirinize destek olun falan filan.....

sonra yout... girdim. tesadüfen DEVALÜASYON gümbür gümbür geliyor Altın Dolar Okullar Pandemi diye bir vido çıktı.. açtım 2 dk sında kapadım. ( Astoroloji uzamanı ekonomi ve bitcoinle ilgili bilgi veriyor.) Tövbe estağfurullah dedim...

Şuanda bakınca herkez uzaman gibi çıkıp bir şeyler anlatıyor. vah halimize...