Alıntı Originally Posted by Kutyman Yazıyı Oku
Sayın Foncum,

Kıymetli bir çalışma. Hasbelkader düzenlemek isteyebileceğiniz bir iki önerim olacak.

1- Farklı zamanlarda farklı miktarlarda aynı fondan alabiliyoruz, fonumuza yaptığımız eklemeleri sizin uygulamanızda gerçekleştiremiyoruz ve maliyetlendiremiyoruz. Örnek vermek gerekirse 1 martta 10 adet nnf aldım, bugünde 10 adet nnf aldım, ekleyemiyoruz.
2- Yukarıda bahsettiğim konu ile ilgili olarak fonların alım tarihlerini girebilseydik hem dönem bilgimiz hemde fon alış tarihini sistem çekebilmenizin daha kolay olacağını düşünerek daha uygun bir fon maliyetlemesi ve havuzu yapabileceğimizi düşünüyorum.

Deneme amaçlı giriş yapıp farklı zamanlarda aldığım aynı fonun girilememesi sebebiyle uygulamaya devam etmeyip bıraktım.

Eğer yukarıdaki düzenlemeleri gerçekleştirebilirseniz memnuniyetle kullanıp görüşlerimizi sizlerle paylaşırız.

Saygılar.
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum fona ilave ve satış çok sıkıntı olduğu için kullanmayı bıraktım.