-
Levend neresinden tutsan elinde kalan zırvalığa muhatap mı alacaksın. bırak kendi çalsın kendi oynasın
%38.2 lik 2017 yükseliş satış fırsatı vermişti fakat son yükseliş dalgası bu fırsatı bile tanımadı. 2017 şartlarıyla 2021 şartlarının farklılığını göz önüne alırsan oluşan fiyat boşluğun kısa sürede kapanacağını düşünmüyorum dolayısıyla ben senin kadar iyimser değilim. Dün ve bugün yaşananlar endeksin önümüzdeki hafta tufana dönüşmesi muhtemel gibi görünüyor bana. İnşallah ben yanılırım. Senin 17.10 bugün tutunamamış gibi görünüyor. bakalım yarın, en geç Salı nasıl bir kapanış yapacak. Evliya çelebi de aynı kaderi paylaştı bugün krvgd gibi. Beni düşündüren daha ziyade bu. Memleket karışık ama dünya da karışık. Bu işin sonu acıklı olur. O, bildiğimiz bir şey. Bilmediğimiz, ne zaman olacağı.
Haksız yere edilen beddua bumerang misali döner yapanı sahibini bulur diye biliyorum ben. Eh Bundan sonrasını beddua eden adı geçen Müslüman kul düşünsün.
Sermaye her zaman kazanacağı yöne doğru akmak ister. Sağlık, sıhhat, din, iman, ırk, soy, sop, cinsiyet ayrımı yapmaz namusu yoktur... Her türlü uhrevi, manevi değerlerden soyutlanmıştır.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri