Sayın Emirhan06,iyi akşamlar, bu forumda yazılarınızı takip ediyorum elinize sağlık, bu yazdıklarımı bize yazıyorum.Pandemi dönemi ile başlayan yeni bir borsa var,yaklaşık %100 yatırımcı sayısı artmış,bu hesaba göre en kötü ihtimalle100 yatırımcının 50si için neredeyse borsa ile ilgili bilgileri çok çok az demek yanlış olmaz,o zaman bu kişiler yatırımı neye göre yapıyorlar?takip ettiğimiz kadarı ile daha çok sosyal medya başta olmak üzere,tanıdık,arkadaş,eş,dost v.s dolayısı ile bu saiklerle sağlıklı bir yatırım yapılamayacağı ortada,birde ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durum,siyasi belirsizlik,bağımlı bir ekonominin kırılganlığı, başta abd olmak üzere gelişmiş ülkelerde şişmiş borsalar, beklenen bir düzeltme ve sıralanabilecek bir sürü risk düşünüldüğünde dürüst insanlar için 2 yol var bir süre uzaktan seyretmek veya küçük bir miktar ile takibe devam etmek.İşte herşey bundan sonra başlıyor çünkü dürüst olmayanlar sahne alıyor,bin bir türlü algılar ve tezgahlarla para kazanmak niyeti ile borsaya gelenlerin paraları ÇALIYORLAR bunu özellikle söylüyorum.Işte bu arada borsada bilgili dürüst yatırımcılarda kaybediyor,neden kaybediyor.Sen,ben teknik,temel,verilere bakarken....böyle bir sistemde cebimizde olanı koruyabilmek bile başarı sayılabilir. Sağlıkla ve sevgiyle kalın