Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
Ayrıca, geçen yıl istisnaî bir yıldı,akıl almaz fiyatlamalar oldu......Aynısı bunda da uygulanacak diye bir kural yok.....milleti yanlış yönlendiriyor yazınız........ Ben hâlâ 2 ye kadar yolu var diyenlerdenim.....Ederi o çünkü......
Her olumlu yazana, ben demiştim diye niye yorum yapıyorsunuz. Tekrar soruyorum hissede değilseniz ne işiniz var.. hisse düşecek/ çıkacak size ne.. niye sürekli olumlu düşünenlere polemik yapıyorsunuz... siz söyleyip/ yazıp gidin.. sanki olumlu haberleri kötülemek ve kağıda yeni girişleri engellemek gibi bir pozisyondasınız....

Bir daha yazıyorum.. Bu kağıt enerji kağıdı iner çıkar ancak bu baskılanan fiyatlar kapıda ilgiyi artırır... yatırımcı açısından.. maliyeti hep düşük kalıp karlılığı hep artabilecek bir yapıda... siz bunun görülmesini mi engellemek istiyorsunuz...

Düştükçe biriktirmeye devam o zaman..sizin ekip baskıladıkça olan şu: kağıdı satanlar azalıyor.. hacim düşüyor... yeni girenlerde satmıyor.. çünkü yatırımcı...
Tekrarlı-yorum: hissede iseniz..görüşünüze göre beklemeden satın ve çıkın.. değilseniz ne işiniz var burada?

YTD