Sana ne indian milletin ne yapmak istediğinden. Ben 5.06 da da 4.5 de de pahalı olduğunu düşünüp ifade etmişim forumda ve hisse 3.7 lere düşmüş ve bana göre ederine düşmüş. Ama sen hep pahalı diyenlere muhalif olup 3.7'e düşünce de artık ne hale geldiysen şimdi de oraya şikayet wt buraya şikayet et. Neden edeyim? Adam silah zoruyla mı hisse aldırdı? Böyle bir şey mi var borsada. Bilanço bilmez, borsa bilmez, sallarsınız sonra da olmayınca spk ya şikayet et. Kaz gibi davranmamak lazım. Azıcık öğrenmek, araştırmak lazım. Ama zaten sizin paylaştığınız o video da sizin ne fikirde olduğunuz az çok belli.

Gerçekten borsa tarihinde çekilmiş "en cahilce" yorumların olduğu video idi.

Neyse, buraya bir şey yazarken daha iyi düşünürsün artık. Yahu her negatif yazan patronun onun bunun adamı. Bu kafa ile bir adım ileri gidemezsin sen.

Benim buradaki pozisyonum senin forumdaki saçma yorumlarına ve videona bir cevap vermekti. Böylece okuyanlar neyin ne olduğunu anlayacaktı.

"Esen 30-40 oldu GWIND neden 30-40 olamsın" diyen cahilin viedosunu paylaşıp destekledin burada. Umarım utanıyorsundur şu an.

Neyse, umarım kimse etkilenmemiştir senin boş videondan .
 Alıntı Originally Posted by indian Yazıyı Oku
https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...7a1a629e99428f

Şimdi bu raporu alın inceleyin SPK ya şikayet edin kendinize güveniyorsanız.. ya da gerçekten yatırımcı iseniz..başka özel amacınız yoksa...

Burası polemik yeri değil bilgi ve yatırımcı görüşlerinin platformu...tekrar ediyorum sizin pozisyonunuz çok garip... düşsün de alayım mı demek istiyorsunuz... pozisyon alanları korkutup satsınlar mı istiyorsunuz..kağıda aşağı yönlü baskı yapılırken..yeni yatırımcılar gelmesin mi diye telaşınız..eğer hisse de değilseniz niye yorum yapıyorsunuz... yazdılarınızı polemik dışında bir okuyun..çok garip...ne olduğunuz belli değil...
YTD
Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.