Birader burada yan çizme. Sen gayet boş ve saçma bir video paylaştın ve ben bu videonun saçmalığını yazınca diğerlerine saldırdığın gibi bana da saçma ve boş yorumlar yaptın. Paylaştığın video gayet cahil bir kişinin çektiği saçma sapan bir videoydu. Ben burada çıkıp "hisse seneye 40TL" desem, gelir neva91 abi diye peşimde dolanırsın. Ama ne yazıkki ben dalkavuk sevmiyorum. Ben bu fiyatlardan girmeyi daha makul gördüm 4.5-5 liraları pahalı gördüm, sen de buna kudurdun. Olay budur.
Boş yorumlarını kendine sakla ve hisse ile ilgili düzgün ve yanıltıcı olamayan bir yorumun varsa (ki bilanço falan bilmiyorsun ama) paylaş. Yoksa hisse 3.6 olmuş ve hala utanmadan millete laf yetiştirmeye çalışma.

Originally Posted by
indian
Kıpti sirkatin överken suçunu övermiş...ben yatırım için pozitif bakıyorum ve bu hissedeyim ve pozitif bulduklarımı, verileri paylaşıyorum..paylaşmaya devam edeceğim...
Örneğin bir kaç gündür.. satışlar robotik ve sıfırlı, alışlar küsüratlı...hacim yarıya indi ve daha da düşme eğiliminde.. alıcılar satıcıların iki bazan 3 misli.. işi bilenler toplama peşinde...
Tabi benim yazdıklarım tahtacı ve yancılarının hoşuna gidemez zaten...onların tekerine taş sokuyorum... onlar toplarken ; yatırım kağıdı için fırsat olarak değerlendirenler/ görenler geldikçe tahtacı ve yancıları kuduruyor...
Şimdi yancı veya görevli olanlar bana yazmaya devam etsin...güya borsa biliyorlarmış...forumda pozitif yazana karşı yancı gibi laf yetiştirmek gibi bir �pozisyon� varmış..ne litaratür ama borsa tarihine geçer...
Benim pozisyonum kağıdı yatırım için fırsat gördüm..aşağı bastıkçada toplarım diyorum... arkadaşda bane cevap veren pozisyondaymış...vay canına forumda öğreneceğimiz neler varmış daha..
YTD
Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"
Yer İmleri