Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
Temennim yabancıların (gerçek yabancı ise) malını düşürmek istediler ise bu amaçlarına ulaşıyorlar şu an. Böyle bir durumda inşallah topluyorlardir demekten başka bir duam yok açıkçası. Bu iş benim yüksek lisansim bu işten büyük dersler çıkaracağım olumluda olsa olumsuz da olsa. Ucuz bir maliyete yüksek lisans yapıyorum öyle bakıyorum olaya ...

Ama asıl duam kamil abi gibi saygı değer bir abimin bu yaşı ile beklediğini görmesi inşallah gorurur gerçekten bu anı yasamasini onun mutluluğunu istiyorum. Kamil Abi benide çağır dubleksin terasina daha görecek çok şeyimiz var. o terasta daha ozkgyo yu konuşuruz
Senin gibi bir üstad bile buradan yüksek lisans konusu çıkarıyorsa adamlar bu işin piri demektir. Bükemediğim eli öperim. İyi dileklerin için ise teşekkürler üstadım, Allah bana verdiğinden çok daha fazlasını size versin. Özellikle genç dostlarıma...Memleketin her tarafının avanta ve rüşvet lağımıyla koktuğu bu günlerde, sermayesini memleketinin şirketlerinin geleceğine yatırıp risk alanları yüce rabbim muhakkak not etmiştir. O avantacılar, rüşvetçiler, ahlaksızlar sanmasınlar ki o kazandıklarını huzur içerisinde yiyecekler. Asla !