Arama sonucu : 666 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Koçari'nin Günlüðü

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by koçari Yazýyý Oku
    rçelik a.þ. *** arclk *** paylarýn geri alýnmasýna iliþkin bildirim

pay geri alým iþlemlerinin baþlatýlmasý hakkýnda

ek açýklamalar
    þirketimiz yönetim kurulu tarafýndan' geliþen piyasa ve pazar koþullarý ile küresel ölçekte yaþanan
    ekonomikgeliþmelerin faaliyet gösterdiðimiz sektöre etkileri ve türkiye sermaye piyasalarýna yansýmalarýnýn bir sonucu
    olarakarçelik a.þ’nin borsa istanbul’da oluþan deðerinin, þirket faaliyetlerinin gerçek performansýný yansýtmadýðý
    deðerlendirilmiþolup saðlýklý fiyat oluþumuna katkýda bulunmak amacýyla'· sermaye piyasasý kurulu'nun 21.07.2016,
    25.07.2016ve 23.03.2020 tarihli duyurularýna istinaden þirket paylarýnýn borsa'dan geri alým iþlemlerinin
    baþlatýlmasýna,·geri alýma konu edilebilecek azami pay sayýsýnýn, þirketin çýkarýlmýþ sermayesinin %10’una karþýlýk
    gelen67.572.820,50.-tl nominal (her biri 1 kuruþ nominal deðerinde 6.757.282.050 adet pay) olarak belirlenmesine,·
    gerialým için ayrýlacak fonun, 2.400.000.000 tl olarak belirlenmesine,· yürütülecek geri alým iþleminin, yapýlacak ilk
    genelkurul toplantýsý gündemine alýnarak, genel kurulda pay sahiplerinin bilgisine ve onayýna sunulmasýna,karar
    verilmiþtir.

buyurunuz.
    kap'ýn meali
    ben
    67.5 milyon hisseyi
    maximum
    35. 5 liraya kadar alacaðým
    verirlerse
    alýr
    o kadar malý kim vercek ki koç alsýn 1
    koç
    o kadar malý almayý kafasýna koymuþsa hisseye baský da yapabilir de
    sanmýyorum.,
    çünkü
    miktar çok yüksek
    Son düzenleme : koçari; 02-07-2021 saat: 01:11.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •