[QUOTE=Ice man;53881][QUOTE=ekinoks3881;46939]
 Alýntý Originally Posted by ekinoks3881 Yazýyý Oku

Evet 2. þýk doðru çýktý.garanti son 2 haftadýr topladýðý mallarýn 30000 lotunu verdi bugün.ekspres yatýrým 11000 lot alým yapmýþ.vakýf yatýrýmda yine ufak ufak alýmlara baþlamýþ.cuma günü 10 lira civarýndan sattýðý mallarýn 7000 lotunu bugün yerine koymuþ..mart ayý içinde açýlacak fabrikanýn haberiyle gene 10 lira üzerinden satar muhtemelen.2. seans hissedeki satýþ baskýsýnýn kalktýðýný gördüm.citibank yabancýdaki 110000 lot duruyor.Bugün ekspres üzerinden yapýlan alýmlar citibank yabancýya giderse tekrar alýma geçtiði anlamýna gelir..Hisse 5 liralardan 10 liraya gittiði geçen ay citibank alýmlarý ile gitmiþti..yatýrým tavsiyesi deðildir.hayýrlý kazançlar.[/

Dostum bence biraz daha sabýr!!Ýlginçtir subatý pass gecti muhterem spek... Gerçi hoþ Þubatta bitti bugun itibarýyla.. Beklemek bizim iþimiz sende geregini yap gali spek!! Her kaðýdýn bir ederi var biz fazlasýný istemiyoruz fazlasý senin olsun.... Gerçi hoþ biz ne desek boþ ancak bence daha gidecek yolun var....

Ytd

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Þirketlerin bilançolarý gelmeye devam ediyor.fakat egpronun kari ve geçen yýla göre kar oranýndaki artýþý yakalayan çok az hisse var .elbet bu durum birilerinin gözüne carpacaktir.bugunku gibi hisseyle istediði gibi oynayan grup bir gün elindeki mali bu fiyatlardan kaptýrýnca ah vah diyecektir.hisseye sabah 8.70 leri gösterip sonra 9.60 lara çýkarýp tekrar 8.90lara düþüren kiþilerin ayný gruptan kiþiler olduðunu dusunuyorum.zaten bu kiþiler degil miydi aralýk 31 e kadar hisseyi bilinçli olarak yukseltmeyerek hissenin b grubuna geçmesini engelleyen ve hisseye ilgi çekmek istemeyen.fabrikanin açýlacaðý mart ayýna girdik.fabrika açýlýþýyla hisseye biraz daha ilgi artacaktýr.mayis ayinin baþýnda açýklanacak olan 3 aylýk bilanço ise geçen yýla göre yine daha yüksek bir kar getirirse ýþte o zaman büyük bomba patlar.temmuzda b grubuna geçecek hisseye olan ilgi artacaðýndan mayýstaki bilanço iyi gelirse temmuza kadar herkes pozisyonunu arttýrma çabasýna girecektir.yarinda bugunku gibi kedinin fareyle oynadýðý gibi oynasýnlar kaðýtla.benden alacaklarý tek bir lot yok þimdilik.hatta benim onlardan alacaðým lotlar olacak.ama bu hareketleri yaparken dikkat etsinler spknin radarina yakalanmasinlar.spk kiþilere de brüt takas uyguluyor.bugunku hareketin aynýsý bir daha yaparsa bu grup spkya dilekçe yazmayý dusunuyorum hareketlerin incelenmesi için.alan satanlar arasýnda iliþki var mi varsa bu kiþilerin manipülasyon yapmýþ olduðu ve bu kisilere brüt takas uygulanmasýný talep edeceðim.hayirli kazançlar herkese.burada yazýlan yorumlar kendi düþünce lerim olup kesinlikle yatirim tavsiyesi deðildir.