Originally Posted by
Desidero74
Bu tank motorunu neden yapamadık ne özelliği var kine deyerekten bir okumuştum da , anladığım gadariylen anaatayim,
Şimdi efendim tank motoru denen motor 1500 tane beygiri içine sığdirabilecek güce sahip olurken , agarligi ve hacmi artmayacak hatırladığım biz yaptığımızda 4.5 ton ağırlığında oluyormuş amma 1 ton 1.5 ton gecmecek imiş , buradan bi falso yedik mi , Tamammm
2 numara , bu tank motoru denen motor normal motorlar gibi ara sıra kök gazda değil sürekli kök gazda çalışmalıymis , buna dayanacak motoru yapamıyorlar mis hemen bozuluyor muş .
Halbuki sayın halkımıza kök gazı vererek ,köküne kadar çalıştırmayı bildiler yani sayın halkımız tank motorundan dayanıklı çıktı ve dahi mühendislerimiz halkımızı inceleyerek motoru geliştirebilirler , diye düşünüyorum tabii tespitlerim yanılgı olasılığı içeriyor , arz ederim.Bilime ve bilimselliğe saygı kuşağı adına .
Başka bir önemli şeyde içine bilinen tum yakıtları, fuel oili'de yakar mı bilmem ama motorin, gazyağı, benzin, uçak benzini koysanız dahi randımanlı bir şekilde çalışması ve hatta Almanlar 2. Dünya savaşı sonlarında tankları odun gazı ile çalıştırmışlardı.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri