Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
Kesinlikle haklısınız teşekkür ederim uyarı için.

Benim oyun planım şu şekilde.
Rakamlar VİOP YVADE KONTRAT İÇİN

Saatlik grafikte İchimoku+MACD+Stochastik ile işleme giriş çıkış. Ana yön belirlemede piyasay daha boğa daha ayı bakmada da süper trend haftalık kullanıyorum. Piyasa dip yapıyor doğru ama benim planımda daha alımlar bitmemiş gözüküyor. 145x lerden beri boğaydım haftalıklarda hedefim 158x lerdi. Buradan SHORT deniyorum 1448.5 den başlayan trend kırıldı düşüncesindeyim. 152x civarına kadar bir geri çekilme bekliyorum bu hafta. Zaten 2 gün yukarı bar bekliyordum. Bu hafta haftalık barımız kırmızı bar olacak.

Eğer 2 gün XU100 1475 üstü kapatırsa tekrar boğa olur be yukarıdan alırım. Bu sırada fiyat dışında diğer indikatörlere düşen ya da yükselen kırılmını teknik olarak doğru bulmuyorum. Kişisel düşüncem.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Doktorum bugüne kadar yaptığın bütün yorumların altına imzamı atardım...

Ama bu yorumuna pek ısınamadım doğrusu, yine de merakla bekliyor olacağım önümüzdeki üç günü...

Çift ay vade sonu olduğu için alengirli işler dönebilir, ama yine de düşüş yönlü en kötü senaryoda 155x' lerin altı olmamalı, olursa işin rengi (trend) değişmiş demektir...

Temel, teknik, osilatör, indikatör bazen bunların hepsini bir kenara bırakıp alıcı/satıcı dengesine bakmak lazım...

Ağustos başından beridir hiç aralıksız alınan U30 kağıtları var, ve sayıları oldukça fazla...

Ben çok uzun süredir böyle güçlü alımlar görmemiştim açıkçası...