-
Hasancım kardeşim özetleyerek son yazdığın mesajda jonathanla ayrı düştüğün konu " 1.2milyar kar 30 da yapar 50-60da yapar diyorsun" heh bende sana şunu diyorum.6 liradan 32 liraya giderken brisa,tahta yapıcılar bu kârlari ozamandan gördü ve fiyatladı.Senin beklentin satın alındı çoktan ve gerçeklesti.Jonathana katıldığım konu bu.Şimdi ne var beklenti temettü var mesela.Ama dediğin kâr çoktan fiyatlandı.Senin dediğin olmazmı olabilir borsada olmaz diye birşey yoktur.Ama olasılık emin ol bana çok az.İnşallah olur kazanır herkes.Ben brisanın en az 2 sene temettu verip 20 ile 40 lira arasinda gidecegini dusunuyorum.Bu süre zarfında yeni bi hikaye olurmu bilemem ama şuan görünen bu.Sözüm meclisten dışarı internet ortamında pislik adamlar çok var " 100 olacak"
"2.fabrika var yokefendim kâr patladı" "2023de 300 "
Ben bu adi insanlara bela okuyorum emin ol..
İnternette boyle yorum okudunmu inan manipüle ediyordur hisseyi.Pazarliyodur hisseyi sonra alan bekle babam bekle artı bide enflasyonla ugras para çöp.
Olay bu.Anlaşmazlık olur olacaktır.İşin doğasında var.Seni onaylamayayımda inşallah sen haklı çıkarsın diyeyim
Saygılar hepinize
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri