Sanırım arkadaşın lafı zorunuza gitti. Patron iltisaklı gruptan olduğun o kadar net ki. Kabak gibi çıktın meydana. Sayın Q sullivan ın yazdıklarının, Noktasına virgülüne katılıyorum. Doğru söylüyor, az bile söylüyor. Ahlaksız bir spek, ahlaksız aç ve doyumsuz bir patron zihniyeti var. 20-25-30 maliyetli insanlar var onlar içinde iki kelime beklerim sizden. Spek ve patronların kul hakkına girmesi için düşüncenizi de bekleriz! Patronların ardı ardına gün aşırı 40 50 bin lot satışlarını bildirdikleri kap haberlerini nasıl yorumluyorsun? Sizin ekibin isteği üzerine yapılan satışlar!!!!.
 Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
kardeş 1 senelik geriye doğru okudum formu..hep 2 grup var ,hep patronlar şöyle böyle..senden başka yazanda yok.o gruplardan birisin herhalde muhtemelen..maliyetlerinden bahsetmişsin bir yerde..çok düşük.Allah daha çok kazanç versin..hatek in 1 yıllık değer aralığına baktım 11,15 den 30,44 tl ye çıkmış..3 katı nerdeyse ..senin maliyetlerde düşük elinde kaldıysa 5-6 katı da sen ekmek yedin..daha pisletme yemek yediğin kabı..başka yerde tatmin et kendini..kul hakkına girme..işin gücün rast gelsin