Arama sonucu : 491 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Karaoðlan, Keyfi, Kahyasý ve Hisseler

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. ÜLKEDE OLANA BÝTENE DAÝR

Zalimlerin içten ve dýþtan saldýrýlarý birlik içinde bertaraf edilmesi mümkünken Ülkesini seven herkes ne kadar birlik oluyoruz?

Her önümüze gelene hain demeyelim ama yýllarca ülkemizi sömürenlerin tehditlerini bertaraf eden hükümet; burasý Türkiye, Kabile devleti deðil diyen Sayýn Baþkan ERDOÐAN'a, muhalefet evet haklýsýn bu ülke hepimizin dedi mi?

Terör belasý +15 temmuz hainliði, korona + iç ve dýþ düþmanlara karþý ülkemizi korumaya çalýþan asker polis emniyet istihbarat ve devlet yerli millî davranýrken , muhalefet ne kadar yerli ve millîdir?

Saðlýk, ulaþým, savunma ve her alanda dünyada söz sahibi olan ülkemiz gerçekten baðýmsýzlýðýný haykýrýyor. Ülkesini seven herkesin sevinmesi gerekmez mi?

Muhalefet iktidar adayýdýr. Peki nasýl iktidar olunur ben senden daha çok çalýþacaðým? Ben senden daha çok üreteceðim?
    Ben senden daha milliyim , yerliyim, daha güvenilir adayým demesi buna inanmasý gerekirken bugünkü muhalefet ne diyor?

Eskiden kahrolsun emperiyalizm yaþasýn Türkiye diyenlerin bir kýsmý terör örgütlerine ABD baþkanýna bel baðlamýþ durumda!
    Sorular uzar gider. Ama muhalefet için de dürüst bir kesim var.

Bu kesim darbelere karþýdýr.

Millete güvenen bir kesim.
    Bazý partilerden istifa edip Ak Parti'ye geçenlerin durumu görüþü düþünceleri muhalefetin millî davranmadýðýný söylüyor ayrýlýþ nedeni olarak.

Hoþça ve dostça kalýn.

Alýntýdýr

Hay aðzýna saðlýk Selim hocam
    beni bi yükten kurtarmýþ dilimin ucundakilerini siz yazmýþsýnýz bana da paylaþmak düþtü
    baþlýðýnýz yazdýklarýnýza tam oturmamýþtý baþlýðý ben koydum kusuruma bakma..
    Son düzenleme : Karaoðlan_; 06-11-2021 saat: 11:04.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •