Alıntı Originally Posted by Madenci Davut Yazıyı Oku
Başkanım memleketimi yazmadım.Ben ADANAlıyım.Ama şu sıralar ZONGULDAKlıyım.Benim dizi ZONGULDAKta çekiliyor.Her çarşamba FOX TV de KANUNSUZ TOPRAKLAR dizisinde oynuyorum .Memleketin neresi senin?

Better15 kardeşim.Benim yazımdan yarın tspor batacak gibi bir sonuç çıkarma.Açılış çok güzel olacak....Ben zaten çok kar ettiğim için malımı bitiriyorum.%25 ile devam edeceğim....Sonuçta yarın yukarıda açıp taban biter gibi NET DÜŞÜNCEM olsa tüm malımı satarım....Ben garantici bir borsacıyım.....Mallarımı kademeleli olarak yükseldikçe satıp bitiririm....!!!

Günlerce tavandan dobur sattım.Hala 1000 lotum var.Satmıyorum....Kablo var sata sata bitiremedim ama bugün ilk defa mal artırıdım kabloda.Ama yarın yine mal satacağım kabloda...Ama bitirmeyeceğim kabloda.....Tsporda da böyle.Yarın mal stacağım ama bitirmeyeceğim.....Hala yüksek seviyeler için ümidim devam ediyor....!!!

Yarın sattığım mallar yerine ALTIN FONU olan GLDTRF den lotlarımı artıracağım tekrar....!!!
Kablo ,tspor dan bir miktar satıp GLDTRF de yani ALTIN FONUNDA mal artırdım bugün....!!!!

Ben prensip adamıyım.....Vole vurunca parayı garanti ALTIN a çevirmeyi severim....!!!

Tayyip dün DOLAR a yol verdi.Devletin EKONOMİ POLİTİKASI değişti dün akşam itibariyle....Düşük FAİZ,YÜKSEK KUR a geçtik....!!!

1 ay içinde DOLAR çok yüksek seviyelere gelebilir....!!!!