Sayfa 839/934 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889 ... SonSon
Arama sonucu : 7471 madde; 6,705 - 6,712 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. 3-0 bitti hayırlsı olsun....!!!

Eskiden olduğu gibi yarın da herkesin kararı kendine....!!!!

Öpüyorum.....!!!!

2.  Alıntı Originally Posted by Madenci Davut Yazıyı Oku
    Derinhisse SAADET ZİNCİRİ nde derinhisse ''Hisseleri hiç satmadan 3-5 yıl tutacağız.'' demişti....Çok mağdur oluştu...!!!...Küfür eden binlerce kişi var.

DOSTLAR KONAĞI -HEKTOR AS SAADET ZİNCİRİ nde de çok mağdurlar olacak.....Ama bunlar o kadar hesapsız değiller...''3-5 tavan gören satsın.Benim hedefim büyük ama siz 3-5 tavan görünce satın.'' diyor ZİNCİR LİDERLERİNDEN BİRİSİ olan ONUR....Yani ileride tabanlar başlayınca ah vah edip küfür edenlere ''Kardeşim ben size 3-5 tavan gören satsın demedim mi?'' diyecek.Yani ön alıyor.Akıllı bunlar ....!!!....Bir de devamlı yardımlar hatimler dualar kurbanlar paylaşılıyor......Yani demek istiyor ki ''Paralarınız bazı muhtaç sahiplerine gitti .'' ....Yahu günlerdir bu iş nereye gidiyor diyorum.Ara ara bir yandan ******** kansız bunlar diyorum acıyorum,bir yandan da gülüyorum....Ben de duygular arasında gidip geliyorum...!!!
    Davut sen bunları nereden takıp edıyorsun söyle de bizde okuyalım ,,,

Bunları senden duyuyoruz .
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3. Bu arada tetmt ye ne diyorsun varmı orada da Saadet zincırı,bilirsin sen .

Dostlar konağı falan ,,,
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Bu arada tetmt ye ne diyorsun varmı orada da Saadet zincırı,bilirsin sen .

Dostlar konağı falan ,,,
    Sadece temt değilki ditaşda seri gidyor...
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

5. Tatarım egegübrede tavan yaptı..Bi ara gübre aşkındı senin!!!Patron izin verir mi gitmesine!!!
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

6.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Davut sen bunları nereden takıp edıyorsun söyle de bizde okuyalım ,,,

Bunları senden duyuyoruz .
    Yahu sen telegram ı keşfetmedin mi?

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku

Dostlar konağı falan ,,,
     Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Sadece temt değilki ditaşda seri gidyor...
     Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Tatarım egegübrede tavan yaptı..Bi ara gübre aşkındı senin!!!Patron izin verir mi gitmesine!!!
    Yahu olumlu yorum yapsam tersine düşse kızarsınız.Kötü desem tavanlara devam etse yine kızarsınız.Siz kendi bilginizle ve iradenizle işleminizi yapın....!!!!

Benim ekranımda günlerdir sadece ENDEKS,DOW,DOLAR,GLDTRF,PRKAB,DOBUR ve TSPOR var.Diğer hisselere bakmıyorum.Bir de FROTO ve GARAN var endeks hissesi takip amaçlı.....!!!

8.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku

Dostlar konağı falan ,,,
    Telegram a üye olacaksın.Orada hisse isimlerini yazıp hisse topiklerine gireceksin.Orada herşey yazılıyor.
    Artık twitter,investing e dahi bakmazsın.Hissenet e hiç bakmazsın...Sizin beni andığınız yazılar olmasa ben de dönmeyecektim hissenet e ....Ama hissenet gerçekten çok zaman alıyor.Ben tekrar bırakacağım hissenet i...Telegram bir deniz borsa için
    .Bırakın hissenet i .Telegrama geçin derim.Ben haftalık nick değiştiriyorum telegramda.Bu şekilde şikayetlerden kurtuluyorsun......!!!!...

Sayfa 839/934 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •