3-0 bitti hayırlsı olsun....!!!
Eskiden olduğu gibi yarın da herkesin kararı kendine....!!!!
Öpüyorum.....!!!!![]()
3-0 bitti hayırlsı olsun....!!!
Eskiden olduğu gibi yarın da herkesin kararı kendine....!!!!
Öpüyorum.....!!!!![]()
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Bu arada tetmt ye ne diyorsun varmı orada da Saadet zincırı,bilirsin sen .
Dostlar konağı falan ,,,
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Tatarım egegübrede tavan yaptı..Bi ara gübre aşkındı senin!!!Patron izin verir mi gitmesine!!!
Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!
Yahu olumlu yorum yapsam tersine düşse kızarsınız.Kötü desem tavanlara devam etse yine kızarsınız.Siz kendi bilginizle ve iradenizle işleminizi yapın....!!!!
Benim ekranımda günlerdir sadece ENDEKS,DOW,DOLAR,GLDTRF,PRKAB,DOBUR ve TSPOR var.Diğer hisselere bakmıyorum.Bir de FROTO ve GARAN var endeks hissesi takip amaçlı.....!!!
Telegram a üye olacaksın.Orada hisse isimlerini yazıp hisse topiklerine gireceksin.Orada herşey yazılıyor.
Artık twitter,investing e dahi bakmazsın.Hissenet e hiç bakmazsın...Sizin beni andığınız yazılar olmasa ben de dönmeyecektim hissenet e ....Ama hissenet gerçekten çok zaman alıyor.Ben tekrar bırakacağım hissenet i...Telegram bir deniz borsa için
.Bırakın hissenet i .Telegrama geçin derim.Ben haftalık nick değiştiriyorum telegramda.Bu şekilde şikayetlerden kurtuluyorsun......!!!!...
Yer İmleri