3-0 bitti hayýrlsý olsun....!!!
Eskiden olduðu gibi yarýn da herkesin kararý kendine....!!!!
Öpüyorum.....!!!!![]()
3-0 bitti hayýrlsý olsun....!!!
Eskiden olduðu gibi yarýn da herkesin kararý kendine....!!!!
Öpüyorum.....!!!!![]()
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Bu arada tetmt ye ne diyorsun varmý orada da Saadet zincýrý,bilirsin sen .
Dostlar konaðý falan ,,,
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Tatarým egegübrede tavan yaptý..Bi ara gübre aþkýndý senin!!!Patron izin verir mi gitmesine!!!
Burada, tarafýmdan yapýlan yorum ve görüþler, YATIRIM TAVSÝYESÝ NÝTELÝÐÝ kapsamýnda deðildir.
Borsada fýrsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayý!!!
Yahu olumlu yorum yapsam tersine düþse kýzarsýnýz.Kötü desem tavanlara devam etse yine kýzarsýnýz.Siz kendi bilginizle ve iradenizle iþleminizi yapýn....!!!!
Benim ekranýmda günlerdir sadece ENDEKS,DOW,DOLAR,GLDTRF,PRKAB,DOBUR ve TSPOR var.Diðer hisselere bakmýyorum.Bir de FROTO ve GARAN var endeks hissesi takip amaçlý.....!!!
Telegram a üye olacaksýn.Orada hisse isimlerini yazýp hisse topiklerine gireceksin.Orada herþey yazýlýyor.
Artýk twitter,investing e dahi bakmazsýn.Hissenet e hiç bakmazsýn...Sizin beni andýðýnýz yazýlar olmasa ben de dönmeyecektim hissenet e ....Ama hissenet gerçekten çok zaman alýyor.Ben tekrar býrakacaðým hissenet i...Telegram bir deniz borsa için
.Býrakýn hissenet i .Telegrama geçin derim.Ben haftalýk nick deðiþtiriyorum telegramda.Bu þekilde þikayetlerden kurtuluyorsun......!!!!...
Yer Ýmleri