Alıntı Originally Posted by THUNDERBOLT Yazıyı Oku
Ornek

Sayın kartopunda olan bryat

Hisse çöp de olsa[emoji4] kaliteli de olsa bazı kurallar formasyonlar çoğunda geçerli.
Ha 10 yapının (hissenin) 8 inde oluyor Biz diger 2 hissedeysek ........

Yeni nesil tahta yapıcılar çok acımasız.
Eskiler yine iyiydi. Haber oldumu yukarı vururlardı. Bunlar yapmıyor.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O zaman bizimde daha teknik oynamamız lazım sayın thunderbolt, ben link sevdalısıyım, duygusal bağ da önemli gerçi bende linkte kısmen erken çıktım 62 de sattım 30 a bölünüp tekrar 60 oldu (eski fiyatla 120), ama makine gibi işlemesi sebebiyle link benim için düşerken de kazanabildiğim yegane hisse. Link forumuna bir uğra oralar çok soğuk

fonet e bu kadar bağlanmam zor tabi, ama burdayız önceki yükselişte 11 den başladım daha 12.5 demeden yeter demiştim. şimdi bir daha bulaştım, para kazanmak zor olmayacak ama aslında önemli olan güzel bir trendle sürekli yükselen bir hissede olabilmek, böyle bir düzen girer mi zor gibi şimdilik. Şunu da eklemek istiyorum tahtalarda hakim gruplar kurulu robotlar var ve belirli bir sistematikle hareket ediliyor. yatırımcı olarak da insanların bir işlem yapma tarzları var ve tahtanın hareket tarzı ile uyumsuzluk olabiliyor, mesela benim işlem yapma tarzım hiç bir zaman cemts hissesinin tahtasında başarı sağlayamamıştır. bu tip uyumsuzluklardan da kaçmak lazım bazen.